Bemanningsföretag Stockholm

Bemanningsföretag Stockholm

Ett flexibelt och personligt bemanningsföretag

Söker du ett pålitligt bemanningsföretag? Är du i behov av personal med gedigen kompetens? Pensionärsresurs arbetar med bemanning och hjälper både privatpersoner och företag med arbetskraft till uppdrag av olika slag. Våra seniorer har lång erfarenhet från yrkeslivet och är väldigt motiverade att arbeta.

Pensionärsresurs åtar sig uppdrag i hela Stockholm och våra resurser kan för det mesta rycka ut med kort varsel. Vårt bemanningsbolag präglas av flexibilitet och personlig service. Vi vill underlätta din vardag – oavsett vad du behöver hjälp med!

Är du nyfiken på vårt företag? Vill du ha mer information om vad vi har att erbjuda? Tveka inte att kontakta oss via e-post eller telefon. Vi ser framemot att få hjälpa just dig!

Bemanningsföretag med erfaren personal

Pensionärsresurs är ett bemanningsföretag inriktat på seniorbemanning. Vi hjälper er som behöver hjälp med bemanning inom områdena Ekonomi & redovisning, Kontor & administration samt Hantverk & fastighetsskötsel. Vår erfarna resurser ser fram emot att hjälpa er utifrån era behov.

Vad kan ett bemanningsföretag erbjuda?

Företag inom bemanning arbetar med personaluthyrning och hjälper kunder som är i behov av att täcka upp olika sorters behov av utökad arbetskraft.  Bemanningsföretag kan ha olika inriktningar och kan arbeta med områdena bemanning, omställning och rekrytering.

Vi på Pensionärsresurs är fokuserade på bemanning och närmare bestämt pensionärsbemanning. Som bemanningsföretag erbjuder vi erfarna resurser inom områdena ekonomi & redovisning, kontor & administration samt hantverk & fastighetsskötsel.

Pensionärsresurs är ett lyhört bemanningsföretag och kan erbjuda dig exakt den kompetens som du behöver! Vi anpassar våra tjänster efter dina behov och önskemål.

Fördelar med att vända sig till ett bemanningsbolag

Fördelarna med att anlita ett bemanningsbolag är många! Företag som inte har tid och resurser att sköta anställningar själva kan med fördel vända sig till bemanningsbranschen. Är du privatperson så slipper du leta upp rätt hantverkare och kan förlita dig på bemanningsföretagets förmåga att hitta den kompetens som just du behöver.

Några av fördelarna med att anlita bemanningsföretag är:

  • Kostnadseffektivt – Det kan bli dyrt att rekrytera fel personal eller att få en hantverkare som inte vet vad han eller hon gör. Ett bemanningsföretag har förmågan att hitta rätt personer till rätt sorts arbete.
  • Specifik kompetens – Kunden kan hyra in arbetskraft med särskilda kunskaper och erfarenheter.
  • Tidsbesparing – Eftersom vi står för arbetskraften kan du fokusera på din vardag och din verksamhet.

Du kan även kontakta oss på info@pensionarsresurs.se eller telefon 0760-41 13 13 för mer information eller om du önskar hyra en resurs.