Seniorbemanning Stockholm

Seniorbemanning Stockholm

Seniorbemanning för bemanning med erfarenhet

Letar du efter någon som erbjuder seniorbemanning? Har du gått i pension och vill fortsätta arbeta? Pensionärsresurs är det perfekta valet för alla som söker veteranbemanning eller som är äldre och inte vill lämna arbetslivet.

Hjälper dig när det behövs

I dagens stressade samhälle kan det vara svårt att hinna med allt som ska göras och många upplever att kraven i privatliv och yrkesliv ökar. Låt oss på Pensionärsresurs hjälpa dig som privatperson eller företag med livspusslet! Vi har specialiserat oss på pensionärsbemanning och erbjuder erfarna och kunniga pensionärer som mer än gärna vill underlätta just din vardag!

Erfarenhet och arbetsglädje

När du anlitar oss får du hjälp av en person med ovärderliga kunskaper från ett långt och rikt yrkesliv. Våra veteraner kan, tack vare sin kompetens, anpassa sig till nya situationer och är motiverade att utföra alla uppdrag på bästa möjliga sätt. Vi på Pensionärsresurs tar, med hjälp av seniorbemanning, till vara på arbetsglädjen hos personer som känner att de har mer att ge – även efter pensioneringen.

Marknaden för äldre arbetskraft har ökat på senare år och allt fler söker senior personal. Skälen till det är många och ett kan till exempel vara att människor i högre åldrar blivit friskare och mer välutbildade än vad de varit tidigare. Företag och privatpersoner som anlitar seniorer har insett vinsterna i att få hjälp av personer med mångårig erfarenhet och omfattande yrkeskunskaper.

Pensionärsresurs åtar sig uppdrag i Stockholm och vänder sig till både företag och privatpersoner. Kontakta oss gärna, vi ser fram emot att besvara dina frågor kring vår seniorbemanning.

Seniorbemanning för dina behov

Pensionärsbyrån arbetar med seniorbemanning med flexibilitet och professionalism. Vi ser till att rätt resurs kommer till respektive uppdrag. Är du pensionär som är intresserad av att ta dig an uppdrag? Eller behöver du förstärkning genom vår bemanning? Vi ser fram emot att höra av dig!

Varför ska du fortsätta jobba efter din pensionering?

Att bli pensionär innebär en helt ny tillvaro som både kan vara härlig och jobbig. Det kan vara vilset och ovant att helt plötsligt kunna göra precis vad man vill – hela tiden. Många upplever att de blir mer ensamma och att de inte har något syfte i livet längre. För dig som vill ha en aktiv vardag även efter pensioneringen och känner att du orkar och vill fortsätta jobba – fundera på om pensionärsbemanning kanske kan vara något för dig!

Vi på Pensionärsresurs arbetar med veteranbemanning och är måna att både anställda och kunder ska känna sig nöjda och trygga. Fördelarna med att fortsätta arbeta är såklart många och tre av dem är:

  • Att känna sig behövd och uppskattad – det är mänskligt att vilja vara omtyckt och att känna att man gör nytta.
  • Mer pengar i plånboken – med seniorjobb får du ett välkommet tillskott i plånboken och hjälp att få pensionen att räcka.
  • Arbete på dina villkor – när du blir anställd hos oss för seniorbemanning kan du arbeta självständigt och bestämma hur mycket du vill arbeta.

En stor vinst med att inte sluta jobba är att du som äldre får fortsätta att stimulera både kropp och själ! Hör av dig till oss om du vill veta mer om pensionärsbemanning!

Du kan även kontakta oss på info@pensionarsresurs.se eller telefon 0760-41 13 13 för mer information eller om du önskar hyra en resurs.