Hantverkare Stockholm

Hantverkare Stockholm

Pålitliga och erfarna hantverkare för ditt projekt

Pensionärsresurs hjälper dig att hitta skickliga hantverkare med mångårig erfarenhet! Ett hem slits med åren och förr eller senare så måste till exempel golven bytas ut eller väggarna tapetseras om. Har du varken tid eller förmåga att ro i land ditt drömprojekt? Hör av dig till oss så förser vi dig med den hjälp du behöver!

Vi hyr ut erfarna seniorer med mångårig erfarenhet samt gedigen kompetens och kan till exempel tillhandahålla snickare, målare och golvläggare. Våra hantverkare har ett helt yrkesliv bakom sig och vet därför exakt vad som behöver göras i varje uppdrag, oavsett om det gäller ett uppdrag för privatperson eller som bemanningsuppdrag till företag. Pensionärsresurs har ett brett utbud av tjänster och kan förmedla skickliga och flexibla hantverkare i Stockholm. Våra pensionärer har den kompetens och det engagemang som du behöver!

Om du vill ha mer information om oss och våra tjänster så är du varmt välkommen att kontakta oss!

Hantverkare för uppdrag åt privatpersoner och företag

Våra erfarna hantverkare tar sig an uppdrag för såväl privatpersoner som företag. Så oavsett om du söker hantverkshjälp för ditt hem eller bemanning av hantverkare så har vi resurser för dig.

Golvläggare

Våra golvläggare hjälper dig när det har blivit dags att byta golv. Golv är en av de delar i ett hem som slits mest över tid. Även om de i regel håller länge så kommer det garanterat en dag när det måste bytas ut eller när du helt enkelt tröttnat på det. Pensionärsresurs hyr ut seniora golvläggare med omfattande erfarenhet, kunskap och kompetens. Vi vågar lova att arbetet blir utfört av hantverkare som vet hur ett golv ska se ut!

Våra golvläggare kan lägga nästan vilket golv som helst och erbjuder till exempel inläggning av:

 • trägolv
 • plastmattor
 • textila golv
 • våtrumsmattor

Kontakta oss gärna. Vi ser fram emot att hjälpa dig som söker golvläggare i Stockholm.

Målare

Behöver du en duktig målare som kan fräscha upp ditt hem? Ser din bostad sliten och färglös ut? Vi på Pensionärsresurs har tillgång till erfarna och motiverade seniora hantverkare som utför måleri med stor omsorg och professionalitet.

Låt oss ta hand om allt arbete så att du kan ägna dig åt din vardag. Vi hjälper dig att få det fint och ser alltid till att ta hänsyn till dina önskemål och ditt hems förutsättningar! De målare som vi skickar ut på uppdrag genomför sina arbeten effektivt och med hög kvalitet.

Pensionärsresurs åtar sig olika uppdrag inom måleri och arbetar bland annat med:

 • tak
 • fönster, invändigt och utvändigt
 • lister och innerväggar
 • målning av staket
 • förbättringar på vindskivor

Så söker du pålitlig målare i Stockholm så har du kommit rätt. Kontakta oss gärna för mer information.

Snickare

Söker du en snickare till ditt projekt i Stockholm? Våra snickare har många års erfarenhet i bagaget och har därför de resurser som krävs för att kunna utföra hantverk med hög kvalitet. Pensionärsresurs är ett lyhört och serviceinriktat bemanningsföretag – vi vill att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med oss och våra seniora hantverkare.

Pensionärsresurs har ett varierat sortiment av snickeritjänster arbetar till exempel med:

 • bygger staket
 • byter ut dörrar
 • innerväggar
 • altanbyggnation

Vi ger dig gärna råd och tips ifall du känner dig villrådig när det gäller ditt projekt. Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina drömmar med hjälp av våra snickare!

Du kan även kontakta oss på info@pensionarsresurs.se eller telefon 0760-41 13 13 för mer information eller om du önskar hyra en resurs.