Hem

Behöver du hjälp med städning hemma? Pensionärsresurs kan erbjuda resurser med lång erfarenhet av städning i hem och en hel del husmorstips, allt för att ditt hem ska bli skinande rent. Städning och andra hushållsnära tjänster blir alltid bäst när samma person kommer varje gång. Då kan du som kund känna dig trygg med att resultatet av städningen blir som överenskommet.

Behöver du hjälp av en trygg och erfaren barnvakt? Pensionärsresurs kan då erbjuda resurser som har lång erfarenhet av barnpassning. En del har jobbat som pedagoger andra har lång erfarenhet av både egna barn och barnbarn. Vi erbjuder en extra farmor eller mormor som med sin kunskap och flexibilitet hjälper er i vardagen.

Våra resurser är motiverade, erfarna och önskar arbeta efter pensionen. När du anlitar våra resurser sparar du tid och samtidigt får du en garanti på att arbetet utförs rätt och professionellt.

Skicka er förfrågan via hemsidan om du önskar hyra en resurs så kontaktar vi er så fort som möjligt.

  • Städning
  • Barnvakt

Du kan även kontakta oss på info@pensionarsresurs.se eller telefon 0760-41 13 13 för mer information eller om du önskar hyra en resurs.